bolgelerimiz-cover
perde-pile-hesabi-nasil-yapilir

Perde Pile Hesabı Nasıl Yapılır

Pileli tül perde yaptırmak isteyenlerin merak ettiği bir konu vardır. O da pileli perdelerde kaç metre kumaş gittiğidir. Pilili perdelerde üst üste katlanarak dikilen perdeler için sonuçta istenilen uzunluktan daha fazla kumaş gitmektedir. Perde pile hesabı pile modellerine göre yapılmaktadır. 1 e 3 pileli perde, 1 e 2 pilili perde gibi farklı modeller mevcuttur. Pilinin yoğunluğuna göre payda sayısı artmaktadır. Bu da kullanılacak olan kumaşın artmasını sebep olmaktadır. Pileli perde görüntüsü en beğenilen perde modellerinden birisidir. Pile sıklığına göre görünümde değişmektedir. Perdenin kat kat üst üste binmesi güneş ışığını da daha az geçirmesini sağlamaktadır. Bu yüzden ışık kontrolü yapılırken perde kalınlığı önemli bir etki göstermektedir.

Perde pile hesaplama işlemleri pile derecesine göre yapılmaktadır. Fon perde pile hesaplama işlemleri de yine pile derecesine göre yapılmaktadır. Ancak kalın kumaş kullanılacaksa katlama payları da göz önüne alınmalıdır. Özellikle en olarak uzun olan fon perdelerde tam istenilen ölçüde sonuç almak için pile hesabının doğru yapılması gerekmektedir. Tül perde pile hesabı fon perde pile hesabına göre daha kolaydır. Çünkü ince olan tül perde kumaşları katlamada kaymalara neden olmaz. Pileli fon perde almak isteyenlerin bu işlemi profesyonellere yaptırması gerekir ki doğru sonuçlar elde edilebilsin. Fon pileli perde modelleri için Kocaeli Perde Evini ziyaret etmelisiniz.

Perde pilesi modelleri arasından en uygun seçimi yapmak için size Kocaeli Perde Evi tarafından sunulan modeller arasından seçim yapabilirsiniz. En uygun ve güzel perde modelleri ve fiyatları Kocaeli perdecisi olan firmamızdadır. Perde almak isteyenlere sesleniyoruz. En uygun perde fiyatları ile perde almak istiyorsanız firmamıza uğramadan perde almayınız. Web sitemiz üzerinden iletişim bilgilerimize ulaşarak perde siparişlerinizi irtibat kurarak verebilirsiniz. Pileli tül ve fon perde modellerinin yanı sıra pileli dikey tül perde gibi çok güzel ve benzersiz tasarımları da firmamıza yaptırma şansına sahip olabilirsiniz. En güzel perdeler için firmamız ile iletişime geçmeyi unutmayın. Kocaeli Perde Evi perde seçiminde en doğru adres olarak perde isteyenlere hizmet vermeye devam etmektedir.

Muhammet ÇELİK

07 TEM 2021